BEHANDLINGAR

Massage

 

Kom på en avslappnande och nedstressande friskvårdsmassage eller en behandlande massage för att slippa ha ont.

 

Jag arbetar med olika terapier efter behov och önskemål. Basen är Lymfmassage som ökar flödet i lymfsystemet och klassisk massage som mjukar upp musklerna, löser upp knutar och ökar rörligheten i lederna. 

Lymfmassage

Lymfmassage är en mjuk behandling med stor effekt. Den hjälper kroppen att rensa ut slaggprodukter och aktivera flödet i lymfsystemet. Kan lindra vätskeansamling i kroppen (ödem) och lossa blockeringar i till exempel ärrvävnad.

Behandlingen utförs på IR-madrass.

Varmt välkommen på en behandling som renar!

 

Hot Stone

En fantastiskt skön och avkopplande massage med känsliga händer, varma lavastenar och ekologisk eterisk olja som sprider värmen djupt in i vävnaden.

Varmt välkommen på en extra avstressande behandling!

 

Klassisk massage 

Massageterapi som fungerar både behandlande, igångsättande och avkopplande. Med fasta men mjuka händer hjälper Jessica dina muskler att släppa på spänningar, förbättra flöden och därmed hela dig att fungera bättre. Kan kombineras med koppning.

Varmt välkommen på ”vanlig” massage fast bättre! 

 

Koppning

Muskelbehandling med silikonkoppor som ökar blodcirkulationen och lossar djupa spänningar i bindväv och muskler. Kombineras med klassisk massage.

Varmt välkommen på behandling med fokus på den viktiga bindväven!

 

Ansiktsmassage

Ditt ansikte är fullt av muskler och nerver som påverkas mycket av stress. Därför är ansiktsmassage avkopplande och fysiskt välgörande. Även bröstmuskler, nacke och axlar mjukas upp.

Varmt välkommen på en stunds avslappning uppifrån och ner!

Jag säljer klippkort på 5 ggr på mina behandlingar för dig som går ofta eller vill satsa på t ex en lymfkur. Klippkort ger 10% rabatt.

Info om priser och längd på behandlingar finns på bokadirekt.se. Se boka-knapp på hemsidans första och sista sida. Välkommen att boka en välgörande behandling hos mig.

Jag har även utbildning inom kinesotape, Dornmetoden och grundläggande reflexologi, alla effektiva och bra tekniker när du har spänningar i kroppen.

Ring

070-471 37 60  
 

  • Facebook App Icon

Följ på facebook

 

© 2014 av Elias Kevdal.